ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ

  • Δυσκολία
  • Κόστος
  • λεπτά

Υλικά

  • 8 μπάλες σερβιρίσματος Varieté Βανίλια
  • 200 γρ. μπισκότα σπασμένα
  • 75 γρ. Flora Soft με βούτυρο
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα
  • 8 φράουλες κομμένες
  • 2 ακτινίδια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 50 γρ. βατόμουρα μύρτιλο
  • 25 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο
  • 100 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη

Εκτέλεση

Λιώστε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα μικρό σκεύος σε χαμηλή θερμοκρασία.

Ανακατέψτε τα σπασμένα μπισκότα, την κανέλα και το λιωμένο Flora Soft σε ένα μεγάλο μπολ.

Βάλτε το μίγμα σε ένα χαμηλό ταψάκι 20 εκατοστών, στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.

Πιέστε το μίγμα στο σκεύος και βάλτε το στο ψυγείο για 20 λεπτά.

Στρώστε το Varieté Βανίλια στη βάση. Βάλτε στην κατάψυξη για άλλα 20 λεπτά.

Τοποθετήστε  τα ακτινίδια πάνω στο παγωτό σχηματίζοντας κύκλο. Συνεχίστε με τα βατόμουρα στο κέντρο.

Ζεστάνετε τη μαρμελάδα βερίκοκο σε ένα μικρό σκεύος και αλείψτε τα φρούτα να γλασάρουν.

Σερβίρετε  αμέσως συνοδεύοντας με την κρέμα.